Publicitat
Publicitat

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'El 155 estava decidit'

Puigdemont: "Esta suspensión continúa vigente [...] el Parlament podrá proceder a votar la declaración formal de la independencia que no votó el día 10 de octubre”

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Catalunya, avançada a Espanya i a la Unió Europea'

"Tots els que van sortir als carrers a demanar a Puigdemont que no fes la DUI hi sortiran ara a demanar a Rajoy que no apliqui el 155?"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Sànchez i Cuixart, presos polítics'

"L’empresonament de Cuixart i Sànchez va generar la mateixa onada d’indignació cívica que les càrregues policials de l’1 d’octubre; no cal ser independentista per denunciar-ho"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Davant l'oferta catalana de diàleg, Rajoy contesta "rendició"'

“Rajoy planteja el diàleg en termes de rendició”. I em sembla que els milions de catalans que li demanen diàleg i referèndum no es rendiran

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'La DUI i el 155, o la crisi dels míssils a Cuba'

"Si Espanya no es mou, la DUI acabarà sent definitiva. I això Europa també ho sap, i sap les conseqüències socials i econòmiques que pot tenir"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Madrid, Europa et diu que ara et toca a tu'

"És probable que Tusk s’adrecés al president de Catalunya després de parlar amb Merkel i que Juncker hagués estat consultat"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: '10 d’octubre, el batec de la història'

"Com hem arribat fins aquí? L’Estat ha menystingut tots els senyals que de manera responsable li han estat enviats"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Raons de pes'

"Aquelles urnes servien igual per posar-hi un ‘sí’ que per posar-hi un ‘no’. A què treu cap parlar de la fi del silenci?"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: "Fueron a buscar a los catalanes, pero como yo no era catalán..."

"Tal vez ustedes piensen que eso les pasa a los catalanes por hacer cosas que no deben. No se engañen. Si nos lo hicieron a nosotros, se lo pueden hacer a ustedes"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Decisions en temps d'emocions carregades de raons'

"A la vicepresidenta Santamaría se la veu emocionalment incapacitada per prendre decisions amb el cap fred. La seva cara d’ahir no és gaire diferent de la dels antidisturbis de diumenge"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Van fer un "a por ellos" però vàrem votar'

"Durant aquests dies baixarà la borsa, pujarà la prima de risc, l’euro avui ha baixat. M’avergonyeix que la Comissió Europea no hagi condemnat la violència de la policia espanyola"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'El referèndum serà "com sempre" en una cosa: nosaltres'

"Potser el referèndum no serà com sempre, però el nostre comportament sí que pot ser com sempre"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Ei, que només volem votar en pau'

"El 82% de catalans van dir que sí, que volen referèndum pactat. Què més necessiten el govern espanyol, el PSOE, Ciutadans i els mitjans afins per entendre que quan la societat canvia les lleis han de canviar?"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Anem a votar en pau'

"Deixem estar els Mossos. Allà on puguem votar, votem. Allà on la repressió de l’Estat impedeixi que votem, cua des de primera hora per votar. I cua tot el dia, i papereta en mà i somriure a la cara"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: "A por ellos"

"¿Se dan cuenta de que miles y miles de hijos y nietos de andaluces quieren votar el domingo y son parte de esos «a por ellos» contra los que ustedes cantan?"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Venen a provocar, anem a votar'

"Ens envien més policies amb el cinisme polític de dir que ho fan per ajudar els Mossos a mantenir l’ordre públic. Com si els Mossos els necessitessin. Com si vostè o jo fóssim delinqüents"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Per què anar a votar encara que no siguis indepe'

"Deia Nuet: la nit del dia 1, quan ens comptin, tot aquell que en ús del seu dret d’abstenir-se no vagi a votar, que sàpiga que Rajoy el comptarà al seu costat"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Continuen guanyant les urnes'

"Tot això són suspensions de drets, però sobretot és debilitat dissimulada amb la força de l’Estat, la del que li sembla que negociar és claudicar"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Estat d'excepció'

"Està molt bé que parli de Polònia i d’Hongria, però ¿està d’acord que a Espanya el govern enviï policies a buscar urnes, senyor Juncker?"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: ''Le Monde' també demana un referèndum'

"El ministre Catalá, el de Justícia, dient que l’1-O hi haurà “castellets” i botifarrada. I ‘Le Monde’ i ‘The New York Times’ demanant el referèndum. Vostès mateixos"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Us estem escoltant'

"Nosaltres a l’ARA, i jo personalment, estem malament, perquè per primera vegada en els vora set anys que té el diari a molts de vosaltres us hem decebut. A través d’aquesta anàlisi, vull donar-vos-en una explicació"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'És això un "modelo de convivencia"?'

"Que no vulguin que Catalunya s’independitzi, el món ho entén. Que no vinguin a convence’ns, el món no ho entén. Que ens vulguin convèncer amb amenaces, el món no ho entén".

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Repressió i victòria de l'Estat? Derrota d'Espanya'

"Rajoy està treballant per la victòria de l’Estat, encara que aquesta victòria de l’Estat sigui la derrota d’Espanya, perquè un projecte comú no es pot compartir a la força"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Un grapat de gent radical i xarnega'

"Si tots els que tenen cognoms castellans i ocupen llocs rellevants a la vida pública catalana són xarnegos agraïts, és que ignoren els més profund de la realitat d’aquest país"

L'anàlisi d'Antoni Bassas: 'Això no va de la nostra seguretat sinó del referèndum'

"La polèmica és una manera de rebaixar la consideració dels Mossos abans de l'1-O"

< Anterior | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | Següent >