Crònica 05/02/2012

Com superar una entrevista de feina

1 min

1. Cuida tots els detalls

Psicòlegs i experts en selecció de personal destaquen que cal ser sempre molt puntual i anar ben vestit, però evitar peces de roba que no ens posem mai perquè es nota. També cal cuidar la comunicació no verbal, adoptant postures i gestos que mostrin interès i respecte.

2. Informa't prèviament

És un altre dels consells bàsics. Les empreses agraeixen molt que el candidat estigui ben informat de la seva activitat i que conegui al màxim la companyia i el sector. Això demostra interès i ganes de conèixer el lloc de treball al qual s'aspira.

3. Sigues tu mateix

Els experts en la recerca de feina donen sempre el mateix consell: "A l'entrevista de treball un ha de ser ell mateix, s'ha de mostrar segur i ha de transmetre optimisme". A més, els entrevistadors valoren molt que es tingui una actitud positiva i flexibilitat del candidat per adaptar-se a noves situacions.

4. Marca límits amb els diners

Potser és el punt més espinós de les entrevistes de feina. Els experts desaconsellen tenir unes pretensions econòmiques molt altes. El millor, diuen, és recordar quina era la quantitat que es guanyava en l'última feina i marcar un límit de sou per sota del qual no es vol treballar.

stats