COPA DEL REI
Esports 11/01/2012

L'Espanyol negocia amb el Màlaga el traspàs de Kameni

àlex Gozalbo
2 min

BARCELONAMauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, va decidir no convocar Carlos Kameni per al partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra el Còrdova. El tècnic, que té les baixes de Cristian Álvarez (lesionat) i Kiko Casilla (sancionat), va apostar per Edgar Badia, que serà titular, i Dinu com a porters de la convocatòria.

Kameni, que aquesta temporada no ha jugat cap partit amb l'Espanyol, té les hores comptades al club. Pascal Boisseau, el seu representant, té clar que les dues parts volen el mateix: "La filosofia és la mateixa. El club vol que el jugador surti i el jugador vol sortir. Hi ha dos clubs interessats a obtenir els seus serveis i no hauríem de trigar a tancar l'acord", va dir a l'ARA.

L'agent va presentar ahir les dues ofertes pel porter i és optimista que el club, que espera treure'n alguna compensació econòmica, accepti alguna de les propostes. "Kameni vol jugar i si no pot fer-ho a l'Espanyol ho farà en un altre equip. És tan senzill com això", opina Boisseau.

L'Espanyol va confirmar ahir que les negociacions per traspassar Kameni al Màlaga estan molt avançades. El jugador camerunès va quedar sentenciat al mes de maig, quan va criticar la poca ambició de l'Espanyol. El seu fitxatge frustrat pel Roma va complicar la situació, que s'ha anat enquistant amb el pas de les setmanes. De portes enfora, Mauricio Pochettino, entrenador de l'Espanyol, ha mantingut sempre el mateix discurs: "Es tracta d'una decisió purament esportiva". Ahir, però, va quedar clar que el tècnic no compta amb Carlos Kameni, ja que tot i les baixes de Cristian Álvarez i Kiko Casilla va decidir no incloure'l a la convocatòria del decisiu partit de tornada de Copa del Rei.

L'Espanyol va intentar fins a l'últim moment poder disposar de Kiko Casilla, però el comitè d'apel·lació va desestimar el recurs perquè va considerar que el club havia presentat les al·legacions fora de termini. L'entitat pensava que la data límit era ahir, ja que divendres era festiu, i no dissabte, com va assegurar el Comitè de Competició.

Entrades a cinc euros

L'Espanyol necessita remuntar aquesta nit (21 h, PPV) el resultat advers (2-1) del partit de l'anada per accedir als quarts de final de la Copa del Rei. El Còrdova, per la seva banda, pretén mantenir els bons registres com a visitant.

El club de Barcelona vol que l'estadi de Cornellà-El Prat presenti una bona imatge i ha posat en marxa una promoció exclusiva per als socis blanc-i-blaus que consisteix en un important descompte, d'entre el 20% i el 70%, en la compra de fins a dues entrades addicionals. Les més barates es poden adquirir per cinc euros. Els socis tindran l'entrada gratuïta.

stats