LLIGA ENDESA
Esports 11/12/2011

Sito Alonso "No valoraré el meu últim mes a Badalona"

Penya "Hi vaig passar sis anys molt positius" Sensacions "Serà fantàstic veure molta gent que trobo a faltar" Equip cuer "No esperava tornar a Badalona en aquesta situació"

à.g.
1 min
Sito Alonso, entrenador del Lagun Aro GBC.

BADALONASito Alonso torna aquest migdia (12.30 h, Esport 3) a Badalona, on el Lagun Aro GBC visita el Fiatc Joventut. A més, el Barça Regal rebrà (18 h, Teledeporte) l'Unicaja, i l'Assignia Manresa (19 h), el Lucentum Alacant.

Quina valoració fas de com et van les coses?

A nivell de resultats, no puc fer-la positiva. Tal com hem anat desenvolupant el nostre joc, esperàvem tenir uns resultats una mica millors. La resta de coses van perfectes; l'equip s'intenta ajustar al meu estil de joc, però per les característiques dels jugadors no és fàcil.

Com afrontes el teu retorn a Badalona?

No esperava tornar a Badalona en aquesta situació. Pensava que estaríem més tranquils a la classificació. Per altra banda, no guardo res dolent de la meva etapa al club. Les coses que vaig viure són positives. No valoraré el meu últim mes a Badalona, on vaig passar sis anys molt positius. Serà fantàstic veure molta gent que trobo a faltar.

Què va sortir malament?

Sense referents i amb problemes de lesions, vaig decidir apostar pel planter. No vam perdre la filosofia, però això ens va costar no guanyar alguns partits.

Quin partit t'imagines?

En aquest moment nosaltres depenem molt del nostre caràcter. La nostra mentalitat és una mica més dèbil i hem d'intentar que ells no puguin fer com contra el Cajasol i imposar el seu ritme. No podem competir en un partit de correcarrers. La Penya té algunes debilitats i intentarem explotar-les.

stats