Societat 03/09/2011

TV3 engega la nova temporada amb pocs canvis a la graella

Els matins , La Riera i Divendres tornaran a donar, a partir de dilluns, la forma habitual a la graella de TV3. S'hi unirà El gran dictat , que passa a ser diari. Els espais de prime time reapareixeran el dia 12.

Albert Castellví Roca
2 min
A partir de dilluns, cada tarda tornarà a ser Divendres a TV3. Espartac Peran i Xavi Coral es consoliden amb una tercera temporada.

Barcelona.TV3 posarà en marxa dilluns el gruix de la seva nova temporada, que tindrà una graella molt semblant a la que es va acomiadar a principis d'estiu. Més enllà dels canvis a Els matins -que quedaran en mans d'Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero, però mantindran una estructura molt semblant a la de les últimes temporades-, l'única novetat destacada és el relleu en el concurs del migdia. El Bocamoll , que havia ocupat aquesta franja durant els últims anys, cau de la programació i el substitueix El gran dictat , que passarà dels vespres del cap de setmana a emetre's diàriament.

També torna dilluns La Riera , que arrenca dos mesos després del punt en què estava al mes de juliol i amb noves trames. A més, per als que no recordin com es va acomiadar exactament la sèrie, el 33 reemet demà l'últim capítol de la temporada passada. I per als que durant l'estiu s'han tornat a enganxar a Temps de silenci , TV3 acabarà d'emetre'n els últims episodis durant les pròximes setmanes. Serà, però, a partir de les 18.20, després de Divendres , que posa en marxa la tercera temporada amb Espartac Peran de visita a Llançà.

Retorn esglaonat

L'estrena de la nova temporada es farà en dos torns: la graella diürna torna a la normalitat demà passat, però en canvi el prime time no recuperarà l'estructura habitual fins al dia 12. Aquí tampoc s'esperen grans novetats: dilluns segueix Crackòvia , dimarts l' APM? i dijous Polònia i Banda ampla , mentre que divendres es manté el Zona zàping (estrenat ahir) i dimecres compartiran espai Sense ficció i la Champions.

Pel que fa a la resta d'estrenes previstes per a la tardor, no s'ha confirmat encara quan debutaran la segona temporada d' El convidat , els nous capítols de La sagrada família i la nova etapa de Caçadors de bolets .

Tot plegat es concretarà una mica més divendres que ve amb l'emissió de Punt de partida , un especial conduït per Javier Estrada que servirà per presentar la temporada.

stats