NOUS PROGRAMES
Mèdia 07/11/2011

Ana Morgade i Sílvia Abril presentaran les 'notícies' a Cuatro

Cuatro estrena demà Las noticias de las 2, un espai diari de prime time en què Ana Morgade i Sílvia Abril parodiaran un informatiu. Aquesta tarda la cadena posa en marxa el concurs Salta a la vista.

Albert Castellví Roca
2 min
Ana Morgade i Sílvia Abril oferiran la seva pròpia versió de l'actualitat a partir de demà a Las noticias de las 2.

BarcelonaLas noticias de las 2 no començarà a les dues, sinó a les 21.30 h, perquè en aquest cas "las 2" no es refereix a una hora del dia sinó a Ana Morgade i Sílvia Abril, les dues presentadores d'aquest espai que Cuatro estrena demà i que emetrà cada vespre de dilluns a dijous. La part de "Las noticias" també podria donar lloc a algun equívoc, tot i que el nom de les presentadores és una bona pista per deduir que, en realitat, no es tracta d'un informatiu, sinó d'un programa d'humor.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les notícies, però, seran la base dels continguts, i de fet el format serà una paròdia d'un informatiu. Abril i Morgade faran la seva pròpia selecció dels temes més destacats del dia, i els tractaran a fons, per anar, tal com diu l'eslògan del programa, "més enllà del rigor". Fonts de dubtosa fiabilitat, entrevistes exclusives a personatges extravagants i testimonis d'excepció però amb punts de vista peculiars seran algunes de les eines que les dues presentadores utilitzaran per farcir de contingut l'espai i contrastar les dades de què disposin. Elles mateixes interpretaran alguns d'aquests personatges, però d'altres estaran encarnats per l'actor David Fernández, que col·laborarà de manera regular amb el programa, o per altres convidats puntuals.

Curiosament, aquesta és la segona vegada en només 15 dies que Ana Morgade i David Fernández estrenen programa a Cuatro. L'anterior experiència, Frikiliks, no va donar els resultats esperats i només va durar una setmana. Ells mateixos agafen ara el relleu a la franja amb aquest espai produït per El Terrat.

Adéu a '¡Allá tú!'

A partir d'avui, Cuatro també reforma la franja de tarda. El concurs ¡Allá tú! desapareix -oficialment, de manera temporal- i el seu lloc (19 h) l'ocuparà Salta a la vista, un altre concurs, presentat per Roberto Vilar, en què els participants hauran d'endevinar quina de les quatre persones que se'ls presenten té el talent o identitat oculta per la qual es pregunta. Es tracta d'un format d'origen britànic que diàriament posarà en joc 120.000 euros.

stats