ADAPTACIÓ D'UN FORMAT D'ÈXIT
Mèdia 29/06/2011

Quintero serà 'El convidat' en la versió andalusa

A.c.r.
1 min
Jesús Quintero presentarà El invitado a Canal Sur.

Barcelona.El periodista Jesús Quintero serà El invitado en l'adaptació que la televisió autonòmica andalusa, Canal Sur, prepara del programa El convidat , que Albert Om va presentar a TV3 a la tardor. Igual que en la versió original, la idea bàsica del programa és que el conductor conviu durant uns dies amb un personatge conegut, que li obre les portes de casa seva, hi comparteix les activitats habitual i li mostra la seva cara més personal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

De moment, Quintero ja ha enregistrat la seva visita al mag Juan Tamariz, madrileny de naixement però andalús d'adopció, amb qui ha compartit diverses actuacions i viatges. La previsió és que la resta de capítols es gravin durant l'estiu, de manera que el programa pugui veure la llum de cara al setembre.

El convidat va aconseguir un gran èxit en la seva primera temporada a TV3, amb una mitjana de 715.000 espectadors i un share del 24%. Aquests bons resultats van propiciar que fins i tot abans que s'acabés d'emetre la primera temporada ja se n'anunciés la segona, i també han contribuït a convèncer els responsables de Canal Sur de tirar endavant El invitado .

L'adaptació tindrà al davant un dels rostres més coneguts de la televisió andalusa: Quintero hi ha presentat aquesta temporada l'espai d'entrevistes El gatopardo (hereu de Ratones coloraos ) i el programa de flamenc El sol, la sal, el son .

stats