EL CASAMENT REIAL BRITÀNIC A LA TELEVISIÓ
Mèdia 26/04/2011

Tota la setmana pendents de Guillem i Kate

El casament del príncep Guillem d'Anglaterra i Kate Middleton serà el gran protagonista de la setmana televisiva. Aquesta nit, Telecinco i Antena 3 hi dediquen l'horari de màxima audiència.

Auri Garcia Morera
1 min
La minisèrie Guillermo y Kate, una historia real  s'emet aquesta nit, en horari de màxima audiència, a Antena 3.

BARCELONA.Durant tot el cap de setmana, diversos canals ja han emès reportatges relacionats amb la boda reial britànica, i aquesta nit s'acabarà de convertir en la gran protagonista. Telecinco emet una edició especial de La noria durant la qual oferirà el reportatge Princesas por sorpresa , que repassa la història d'altres princeses europees com Mary Donaldson, Mette-Marit Tjessem o, com no podia ser d'altra manera, Letizia Ortiz.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'especial analitzarà els canvis que implica assumir les responsabilitats de princesa i també les repercussions dels casaments en cadascuna de les monarquies. Hi intervindran Jaime Peñafiel i Boris Izaguirre i també s'hi inclourà una entrevista amb la periodista Marta Fernández, que va ser companya de Letizia Ortiz al desaparegut CNN+.

Serà justament el canal temàtic Divinity, amb el qual Telecinco va substituïr CNN+, el que oferirà una programació més completa sobre el casament reial britànic. Durant la setmana, farà diferents reportatges, i dijous un especial presentat per Nuria Roca copsarà l'ambient que hi ha al Regne Unit en les hores prèvies del casament.

Antena 3 aposta per la ficció

També aquesta nit Antena 3 emet la minisèrie de ficció Guillermo y Kate, una historia real , que narra la història de com el príncep britànic i Kate Middleton es van conèixer a la Universitat de Saint Andrews i es van convertir en parella.

Tot seguit, la cadena estrenarà el documental Kate y Letizia, dos princesas reales , que compara els casos de Kate Middleton i Letizia Ortiz, i que es fixa també en Diana de Gal·les. El documental recuperarà imatges d'arxiu de les tres parelles i comptarà amb el testimoni d'amics seus i d'experts.

stats