PROGRAMES ESPECIALS
Mèdia 03/11/2011

La vida no va tan malament

Andreu Buenafuente torna a TV3 amb dos especials que s'emetran els dos pròxims dimarts. A Com va la vida? parlarà amb Eduard Punset sobre els grans temes de la humanitat, però amb un toc d'humor.

Albert Castellví Roca
2 min
Andreu Buenafuente tornarà a TV3 els dos pròxims dimarts per conversar amb Eduard Punset sobre els grans dubtes de la humanitat i la ciència a Com va la vida?

Barcelona."L'Eduard Punset veu la vida amb molt d'optimisme, i en els temps que corren això està molt bé". Andreu Buenafuente dóna un bon motiu per sintonitzar TV3 els dos pròxims dimarts a les 22.25 i mirar Com va la vida?, els dos especials de 70 minuts en què conversarà amb "el divulgador científic més interessant d'Espanya". Els temes que tractaran són tan amplis i abstractes, com es pot deduir del nom del programa: des de l'origen de la vida fins al funcionament del cervell, el sexe o la crisi de valors en què es troba immersa actualment la societat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però si el mestre de cerimònies és Andreu Buenafuente, és fàcil imaginar que el to del programa serà desenfadat. "Formem una parella còmica, som carn de Polònia", assegura l'humorista, que considera que en aquest sorprenent duet ell és "el pallasso seriós", mentre que Punset "és el que fa l'astracanada" amb la seva manera d'exposar els seus coneixements i opinions sobre la ciència. Sense anar més lluny, Buenafuente recorda que un dia el científic li va dir: "Ets el ximpanzé que més m'agrada".

Per marcar territori, els programes començaran amb un monòleg de Buenafuente. "És l'essència de l'Andreu -destaca el director, Xavier Cassadó- i no volíem renunciar-hi, al contrari". Aquesta introducció permetrà fer "una prospecció" dels temes que apareixeran després a la conversa, i que han sorgit de tres fonts diferents: les inquietuds del presentador, les propostes de Punset i les "200 i escaig" preguntes que els espectadors han fet arribar al programa al llarg de l'últim mes.

La base del programa, diu Buenafuente, és "la complicitat amb Punset". "Sempre he dit que és el convidat que més capta l'atenció a les entrevistes", explica l'humorista, i afegeix: "M'encanta la seva actitud: té més de 70 anys, però és un nen savi que es tira a totes les piscines possibles. És un home que vol divertir explicant coses".

Un plató innovador

"Vaig entrar al plató i vaig veure que tot el fons era un plafó de fusta", bromeja Buenafuente. Efectivament, el decorat és tan simple com això, però sobre aquest plafó s'hi projectaran imatges que il·lustraran els temes de què es parli amb la tècnica coneguda com a mapping. Segons la cap de programes d'entreteniment de TV3, Cristina Muñoz, aquesta serà una de les primeres vegades que s'utilitzarà en televisió, i el resultat, diu Buenafuente, "és una passada, molt bonic".

stats