Societat 19/09/2013

Ja es pot descarregar l'aplicació mòbil de la Mercè 2013

L'usuari té accés tant a la programació dels actes i del festival BAM com a recomanacions o mapes dels espais principals de la festa

Ara
1 min
Imatges de l'aplicació mòbil de La Mercè 2013

BarcelonaLa Mercè 2013 ja té aplicació mòbil amb tota la informació relativa a la festa de Barcelona. L'aplicació inclou tota la programació d'actes, recomanacions, i diferents mapes per localitzar els principals espais de la festa, entre d'altres recursos interactius. També hi ha una secció on es pot consultar el programa del festival Barcelona Acció Musical (BAM).

La festa d'enguany, que tindrà lloc entre el 20 i el 24 de setembre, girarà a l'entorn la commemoració dels fets de 1714. Un dels principals escenaris dels actes del Tricentenari serà el Parc de la Ciutadella, on també es podran veure espectacles de ball de la ciutat convidada a la Mercè 2013, Viena.

D'altra banda, els festivals BAM i Mercè Música oferiran un total de 106 concerts de grups de 19 països, entre els quals destaquen Miles Kane, Peret, M Clan, Los Manolos o Delafé y las Flores Azules. Al Castell de Montjuïc tindrà lloc la tradicional trobada de companyies de circ, i la Mostra d'Associacions celebrarà la seva 18a edició.

L'enllaç per descarregar l'aplicació mòbil és el següent: 'http://merce.bcn.cat/ca/aplicacions'.

stats