Publicitat
Publicitat

ENSENYAMENT

Descobrir Reus a través dels Jocs Florals

Sota el nom de Reus, la meva ciutat, l’Escola Isabel Besora ha agrupat el conjunt d’activitats i tallers que aquests dies s’organitzen aprofitant la celebració dels Jocs Florals. El professorat del centre va decidir enguany centrar la temàtica d’aquest certamen en Reus, ja que la ciutat és precisament durant aquest 2017 Capital de la Cultura Catalana. De fet, tota l’escola està engalanada amb motius reusencs.

D’aquesta manera, al llarg dels passadissos de l’escola hi podem trobar tota mena d’elements històrics, culturals i de personatges il·lustres i representatius de la capital del Baix Camp. Aquest és un dels espais que més criden l’atenció. Hi figuren retrats de Gaudí, de l’advocat i polític Josep Sardà i Cailà o de l’escriptor Eduard Toda. Tots van acompanyats d’un seguit de codis QR que faciliten l’accés digital a les respectives biografies.

Des de l’escola fins i tot s’han inventat el Joc de l’Oca de Reus, que s’ha convertit en una de les activitats més divertides i més seguides pels alumnes del centre. Han sigut els mateixos mestres de l’escola els que han preparat les diverses preguntes del joc perquè els estudiants aprenguin aspectes de la ciutat -totes les preguntes hi fan referència- en un ambient distès amb els amics de classe.

A part de tot això, a l’exposició també s’hi han pogut trobar altres elements més curiosos, com ara imatges de les antigues plaques amb els noms dels carrers de la ciutat.

Més continguts de

PUBLICITAT

El + vist

El + comentat

PUBLICITAT
PUBLICITAT