Comarques Gironines 31/03/2015

Fina Puigdevall fitxa per l’hotel Mas de Torrent

La xef del restaurant Les Cols, amb dues estrelles Michelin, trasllada la seva filosofia km 0 a l’Empordà

Ara
1 min
Fina Puigdevall tornarà a cuinar amb peix i marisc

TorrentMas de Torrent ha fitxat la xef Fina Puigdevall per dirigir la proposta gastronòmica de l’hotel, un dels més emblemàtics de l’Empordà. La cuinera del restaurant Les Cols (Olot), amb dues estrelles Michelin, trasllada la seva filosofia km 0 de la Garrotxa a l'Empordà. Això significa que torna a utilitzar el peix, el marisc, les anxoves de l'Escala, el recuit de Fonteta o l'arròs de Pals, ingredients que no entren a la seva cuina des que, fa més de 12 anys, va fer una arriscada aposta pel km 0, per centrar la seva proposta en productes de la comarca de la Garrotxa “no viatjats”.

Puigdevall, que va obrir el seu restaurant d’Olot fa quasi 25 anys, assegura: "Acceptar l’oferiment de Mas de Torrent era un autèntic repte, el de traslladar la filosofia de Les Cols a l'Empordà, tornar a utilitzar ingredients com el peix, primar el producte de qualitat de la zona i crear plats de sabors”. La xef, filla d’Olot i totalment influenciada per la Garrotxa, ja està treballant amb els productes i el paisatge de l’Empordà i té definits els nous plats que servirà a Torrent des d’aquesta Setmana Santa.

stats