Publicitat
Publicitat

Recuperar la Devesa del segle XIX eliminant el talús i el vial del Ter, esponjant plàtans i obrint el parc a la ciutat

L'Ajuntament de Girona enllesteix l'estudi previ al Pla Especial i obre un procés de participació ciutadana

L'Ajuntament de Girona ha enllestit l'estudi que ha de servir perquè la Devesa tingui un Pla Especial que dibuixi com ha de ser el futur parc. El document, que ara s'obrirà a la participació ciutadana, a grans trets proposa recuperar la Devesa del segle XIX, obrir-la a la ciutat i deixar enrere la idea que és "un calaix de sastre", com diu el regidor d'Urbanisme, Carles Ribas. L'estudi elimina el talús i la zona d'aparcaments a tocar del Ter, proposa esponjar els plàtans que creixen a la Devesa, asfaltar el perímetre de la zona arbrada i el passeig de la Sardana, i prohibir el trànsit al vial que passa a tocar del parc a la zona de la Sala de Ball (reconvertint l'altre en doble sentit de circulació).

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT