ARA
Mèdia 14/06/2011

La crisi insòlita al Constitucional, a la portada de l'ARA

La derrota en referèndums de Silvio Berlusconi és l'altre tema destacat

Redacció
1 min
Portada Ara 14 juny

BarcelonaL'agonia del govern Zapatero és el tema d'obertura de la portada de l'ARA d'aquest dimarts. "Crisi insòlita al Constitucional" és el titular principal per explicar la dimissió de tres membres del TC i el fet que el president de la institució l'ha rebutjat. En un altre subtítol es detalla que "ZP aguanta l'embat del PSOE per avançar les eleccions".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre tema de la primera és que Itàlia vota en contra de les nuclears. S'explica que els italians han votat contra les centrals nuclears i contra la immunitat d'alts càrrecs. El primer ministre, Silvio Berlusconi, encaixa una nova derrota en referèndum, després d'haver perdut Nàpols i Milà.

També es destaca que troben burilles de cigarretes a la central d'Ascó i que les agències de qualificació posen Grècia propera a la fallida.

Els articles del premi Nobel d'economia Paul Krugman, del polític i escriptor Josep-Lluís Carod-Rovira i de l'escriptora Maria Barbal completen una portada en què també es recorda que a partir d'aquest diumenge, amb l'ARA, es podrà aconseguir cada dia gratis un cartell de la Guerra Civil.

stats