Tecnologia
Mèdia 03/09/2011

Amazon llançarà un nou tablet de 176 euros al novembre

El dispositiu tindrà una pantalla de color de set polzades, Wi-Fi i 6 gigabytes de memòria interna. La companyia aspira a competir amb l'iPad d'Apple

Redacció
1 min

BarcelonaEl portal de ventes online Amazon té previst llançar una nova tauleta electrònica de baix cost el pròxim novembre, segons avança el web de notícies tecnològiques TechCrunch. El dispositiu costarà 250 dòlars (uns 175 euros) i estarà orientat a la reproducció online de música i pel·lícules.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb una pantalla de set polzades –més petita que la de l'iPad– la companyia aspira a competir directament amb el dispositiu d'Apple, líder en el mercat de les tauletes electròniques.

TechCrunch, que assegura haver tingut accés a un prototip de prova, diu que els plans d'Amazon són oferir Amazon Prime, el seu servei d'streaming (visualització sense descàrrega) de continguts d'Internet per 79 dòlars (uns 55 euros) anuals, gratis amb el dispositiu. No obstant això, el portal no cita les fonts que li han proporcionat la informació i Amazon ha declinat fer cap comentari al respecte.

L'entrada del portal de ventes online al mercat de la informàtica es pregona com un rival fort per Apple, que actualment distribueix l'última versió de la seva tauleta electrònica, l'iPad 2, per un preu aproximat de 499 dòlars (uns 351 euros). Els analistes pronostiquen que la tauleta d'Amazon podria fer perillar l'hegemonia d'Apple si aconsegueix vendre durant el quart trimestre de l'any els cinc milions de dispositius que té previst llançar al mercat.

La tauleta utilitzarà una versió del sistema operatiu Android de Google i comptarà amb una pantalla de color, Wi-Fi i 6 gigabytes de memòria interna, tenint en compte que el dispositiu està pensat per reproduir continguts penjats al núvol (sense emmagatzematge).

stats