Televisió
Mèdia 16/03/2011

Ana Rosa Quintana haurà de declarar per la confessió en directe d'Isabel García sobre el cas Mari Luz

El jutge vol aclarir el tractament que la productora va donar a la dona del presumpte assassí de la nena Mari Luz Cortés

Albert Castellví
2 min
Isabel García va confessar en directe que el seu marit havia matat Mari Luz Cortés

BarcelonaAna Rosa Quintana haurà d'explicar al jutge el tractament que la seva productora, Cuarzo, va oferir a Isabel García, la dona del presumpte assassí de Mari Luz Cortés, Santiago del Valle, abans de l'entrevista en què va confessar en directe a El programa de Ana Rosa que el seu marit havia matat la nena.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El cas va generar, fa dues setmanes, una gran polèmica, especialment després que el diari El Mundo filtrés un vídeo en què es veia com la dona demanava, plorant i a punt de desmaiar-se, que s'aturés l'entrevista, mentre que la reportera instava el càmera a seguir gravant. Això, unit al fet que membres de la productora van perseguir-la dia i nit amb càmeres i micròfons pressionant-la perquè fes declaracions malgrat la seva inestabilitat psicològica, han portat la magistrada Coro Cillán, titular del jutjat d'instrucció número 43 de Madrid, a obrir diligències contra Quintana, consellera delegada de Cuarzo. La magistrada sospita que García hauria pogut rebre pressions econòmiques o psicològiques, i no descarta que la confessió que va fer per inculpar el seu marit sigui una denúncia falsa.

La jutgessa ha citat Quintana aquest divendres al matí, però des de la productora recorden que "a aquella hora ha de presentar el seu programa", i per tant no està confirmat que efectivament es presenti als jutjats. Tot i així, Cuarzo vol deixar clar que "col·laborarà en tot moment amb la justícia i aportarà tota la informació que faci falta", com ja va fer, en el seu moment, amb el vídeo de l'entrevista.

Per la seva banda, Telecinco –cadena que emet El programa de Ana Rosa– ha traslladat el seu suport a la presentadora, però assegura que és Cuarzo qui haurà d'explicar com es va aconseguir l'entrevista.

stats