COMUNICACIÓ
Mèdia 11/10/2011

Apple homenatjarà Steve Jobs el 19 d'octubre

La companyia prepara un acte a Cupertino (Califòrnia) en memòria del seu cofundador, mort fa una setmana a causa d'una aturada respiratòria provocada pel càncer de pàncrees que patia

Agències
1 min

WashingtonApple farà un homenatge a Steve Jobs el pròxim 19 d'octubre a Cupertino (Califòrnia). El conseller delegat de la companyia, Tim Cook, n'ha informat els treballadors a través d'una nota. “Com molts de vosaltres, he viscut uns dies molts tristos i he vessat moltes llàgrimes aquesta última setmana”, subratlla l'actual director executiu d'Apple en el seu escrit. Steve Jobs va morir dimecres passat als 56 anys, després d'una llarga lluita de més de vuit anys contra un càncer de pàncrees.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acte en memòria de Jobs, en el qual es repassaran els èxits aconseguits pel fundador i exdirector executiu d'Apple, es farà en un amfiteatre a l'aire lliure a les oficines centrals de la companyia.

Aquest dilluns ha transcendit la causa de la mort de Jobs. Segons una còpia del certificat de defunció difosa pel departament de Salut Pública del comtat de Santa Clara, hauria mort a la seva casa de Palo Alto (Califòrnia) per una aturada respiratòria a causa del càncer de pàncrees que patia.

stats