Recull de premsa
Mèdia 15/03/2012

"Catalunya: tenim un problema", al diari 'Abc'

'El Mundo' subratlla: "Mas activa la 'consulta popular' com una arma de pressió a Rajoy". La pujada del rebut de la llum i l'aprovació de noves taxes són els principals arguments d'obertura a les portades

Ara
2 min
Abc, 15 de març

Barcelona'Abc' presenta aquest dijous una portada carregada de simbolisme anticatalà. El diari trenca la titlla de la ena palatal de 'Catalunya', escrit en castellà, i titula: "Tenim un problema". En concret, el rotatiu esgrimeix tres "problemes", i titula: "Mas insisteix a amagar en els impresos la casella d'ensenyament en castellà"; "La Generalitat proposa canviar la norma per no hissar l'emblema nacional", i "El Parlament aprova una llei per fer un referèndum sobre el pacte fiscal".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Mundo' també es fixa en Catalunya i titula: "Mas activa la 'consulta popular' com una arma de pressió a Rajoy".

La pujada del rebut de la llum i l'aprovació de les taxes incloses a la llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat encapçalen les portades d'aquest dijous. 'El Punt Avui' etziba: "I ara ens apugen la llum". 'El Periódico' titula: "Allau de taxes", i subratlla que el Parlament dóna via lliure al copagament sanitari i a la taxa turística. 'El País' destaca: "Catalunya aprova el primer copagament sanitari amb la benedicció del PP".

'La Vanguardia' opta per: "Rajoy advoca per canviar el finançament autonòmic", i subratlla que el president espanyol culpa el sistema vigent dels problemes del dèficit de les comunitats.

L'ARA diu que el Govern vol portar als tribunals les empreses reincidents en males pràctiques i titula: "Mà dura contra els abusos als consumidors".

'La Razón' obre amb el tràgic accident d'autobús a Suïssa d'aquest dimecres, amb el balanç de 22 nens morts, i destaca els dos supervivents amb doble nacionalitat catalana i belga: "El miracle de l'Alba i en Marc".

stats