Mèdia 07/09/2011

'La voz de Galicia' publica per error l'obituari de Fraga en preparació

L'edició digital del diari ha mostrat una portada especial que amb l'avanttítol "Galícia, de dol" i una galeria d'imatges de l'encara senador del PP

Redacció
1 min
Portada de prova de 'La voz de Galicia' sobre la mort de Fraga, publicada per error abans d'hora

Barcelona"Galícia, de dol"... abans d'hora. L'edició digital de La voz de Galicia ha publicat per error la portada especial que prepara per a la mort de Manuel Fraga Iribarne, exministre de Franco, expresident de Galícia i encara senador del PP. Segons la captura de pantalla difosa per la web 233grados.com, el diari projecta una portada amb diverses fotos de Fraga i amb l'avanttítol "Galícia, de dol", i encara sense títol. Al lloc del títol encara s'hi llegia "prova d'obituari". A sota, dos advertiments adreçats als redactor del diari: "Notícia de prova per a cobertures especials. S'ha de cuidar molt l'edició".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Fraga, de 89 anys, té problemes de salut i va amb cadira de rodes a causa d'una lesió mal curada al maluc.

Tot i que el seu entorn va desmentir que estigués en coma quan el rumor va córrer per les xarxes socials fa unes setmanes, la idea que Fraga pot morir relativament aviat sembla instal·lada. I el fet que la setmana passada comuniqués que no es tornarà a presentar a les eleccions també hi ha contribuït.

Com que aquesta mort seria motiu d'una cobertura informativa especial a Galícia, tot indica que els mitjans comencen a preparar-se. I, com ja ha passat altres vegades en altres mitjans, s'ha matat abans d'hora el personatge.

stats