Mèdia 16/07/2012

La mort de la Isabel commociona els seguidors del capítol final de temporada de 'La Riera'

Els fans de la sèrie han seguit a Twitter el final, en què el Lluís anuncia que marxa a viure a Madrid

Ara
2 min

BarcelonaLa telenovel·la de TV3 'La Riera', ha acomiadat aquest diumenge a la nit la tercera temporada, enmig de l'expectació dels seus seguidors que l'han comentat a Twitter amb el 'hashtag' #LaRieraFinal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

TV3 ja va anunciar divendres a la tertúlia del programa 'Divendres' que hi hauria un mort i ha estat l'Isabel, una noia jove que estava embarassada fent de mare de lloguer d'en Balló, que ha mort durant el part.

El 3 a la Carta, però, ha penjat el capítol íntegre abans que acabés d'emetre'l per les ones. Això ha fet que alguns internautes hagin anat directament a veure el tram final i n'hagin desvelat els detalls a Twitter, rebentant l'emoció dels qui ho seguien en directe a través de 'hashtags' com #larierafinal"

La Isabel, que es va penedir de la seva decisió, va dir al pare biològic de la criatura –un gai amb negocis a Sant Climent i que fa servir tàctiques mafioses per aconseguir el que vol– que no volia tirar endavant. En Balló i ella es van barallar, i la cosa va acabar per precipitar el part, amb un resultat desgraciat.

Una de les escenes més impactants del capítol d'aquest diumenge ha estat quan els metges han donat la criatura al pare perquè l'agafés, tot i ser el responsable de la mort de la mare.

A més, en Lluís, que és el fill de la Mercè Riera –la protagonista–, i el més dèbil dels quatre germans Guitart, que es va assabentar divendres que la seva mare havia deixat morir el seu pare ofegat a la piscina, ha anunciat que se'n va a Madrid, després d'una experiència traumàtica.

Molt afligit per la notícia de com va actuar la seva mare, s'ha emborratxat i s'ha tirat a la piscina, en una escena que recorda precisament una altra mort, la del seu pare: es produeix en el mateix escenari, i amb el mateix testimoni, la Mercè Riera, el centre de gravetat de la sèrie.

La diferència, però, és que aquesta vegada la mare el salva i el jove decideix fer un canvi d'aires.

'La Riera', que ja porta més de 530 capítols en antena, seguirà la temporada que ve, que serà la quarta, als migdies de TV3, després de marcar aquesta temporada els millors resultats de la seva història: una audiència mitjana de 469.000 espectadors i un 23,8% de quota de pantalla.

Algunes reaccions a Twitter:

Un capítol de #larierafinal sense en Claudi i la Lídia és com una final del Barça sense ni Messi ni Xavi #esmotiudecese: jordisalvat

alexsurroca

#Larierafinal les retallades de la generalitat amb sanitat estan passant factura!

xavisic

#larierafinal com a metàfora: el futur passa per Madrid. Molt català.

stats