INTERNET
Mèdia 22/01/2011

El New York Times celebra els 15 anys del seu web

El rotatiu anunciava el portal nytimes.com com una oportunitat per la companyia, oferint continguts multimèdia i fòrums de debat

Redacció
1 min
Imatge de l'actual portada de nytimes.com

BarcelonaEl web de The New York Times celebra avui els quinze anys del seu naixement. Va ser el 22 de gener del 1996 quan el president de la companyia The New York Times Electronic Media, Martin Nisenholtz, va anunciar el diari electrònic com una part de l'estratègia per a augmentar el seu nombre de lectors i, alhora, hi veia una oportunitat per la companyia.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El diari es congratulava que en aquell suport podien oferir nous productes i serveis com fitxers d'imatges, de vídeo i de so. L'editor del The Times, Arhtur Sulzberger, explicava que “el nostre lloc està dissenyat per aprofitar al màxim les capacitats que ofereix internet”, un mitjà que estava en creixement.

L'oferta informativa inicial d'aquella edició digital era una selecció de les notícies del dia, fòrums de debat i altres serveis que des de feia dos anys tenien allotjats al portal America Online.

Aquesta celebració arriba la mateixa setmana que el rotatiu nord-americà ha anunciat que abandonarà el model gratuït a internet per passar a un servei de pagament a partir del mes de febrer, tot i que una part del contingut seguirà accessible de franc.

stats