TELEVISIÓ
Mèdia 10/10/2011

Un membre del PP es fa enrere després d'ironitzar sobre el futur d'Ana Pastor (TVE)

El secretari de Presidència de Les Corts Valencianes, Ángel Mínguez, havia augurat que la periodista acabaria a Canal Sur després del 21N

Agències
1 min
Ana Pastor

MadridEl secretari de Presidència de Les Corts Valencianes, Ángel Mínguez, s'ha retractat després d'haver bromejat a través del Twitter sobre l'imminent exili a Canal Sur de l'actual presentadora de Los Desayunos de TVE, Ana Pastor, després de les eleccions del 20-N.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“Quin nom es posarà @anapastor_tve després del 20-N? Diuen que serà @anapastor_canalsur”, va ser el comentari, que no va passar desapercebut a la periodista. “Què vols dir? Manegues bona informació?, va respondre Pastor. “Em sorprèn que tenint responsabilitat al teu partit facis certs comentaris”.

Després d'un allau de crítiques al Twitter, Mínguez ha demanat perdó i ha aclarit que només es tractava d'una broma amb un nick, perquè fins i tot Ana Pastor “li cau bé”. En una conversa amb Elmundo.es, popular l'ha qualificat de gran professional” i ha assegurat tenir-li “moltíssim respecte a ella i a tots els periodistes”. Com és habitual en aquests casos, ha assegurat que “tot s'ha tret de context”.

La periodista no ha ocultat el seu malestar. “No em ve de gust entrar a les provocacions d'aquells que des de la política diuen saber que serà de TVE i dels seus periodistes el 21N”.

stats