Televisió
Mèdia 24/05/2012

Una broma de Pastora Soler l'obliga a desmentir que TVE li demanés no guanyar a Eurovisió

Assegura que s'han tret de context les declaracions a ABC Punto Radio en què deia que li havien suggerit que no guanyés pels costos que tindria organitzar el festival de l'any que ve

Ara
1 min
CAMÍ DE BAKÚ 
 La cantant sevillana Pastora Soler va ser escollida per TVE com a representant espanyola a Eurovisió. Avui sabrà quina cançó hi haurà de defensar.

BarcelonaPastora Soler té un suport "total" per part de TVE de cara a la seva participació al Festival d'Eurovisió d'aquest dissabte. Ella mateixa ha desmentit que cap directiu de TVE li hagués demanat que evités guanyar el certamen, tal com havia declarat, en to de broma, en una entrevista al programa 'La nit en blanc', d'ABC Punto Radio a Catalunya. "Espanya no està en el moment de gastar. Si es guanyés, seria impossible [organitzar el festival de l'any que ve, com li correspon al país guanyador] perquè comporta molta despesa", va declarar la cantant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara, Soler matisa que aquelles paraules es van "treure de context", i destaca que "el suport i la il·lusió de TVE és total des del principi". "Crec que, si guanyem, segur que serà una gran il·lusió per a TVE", afegeix la cantant en una nota feta pública per la cadena. Soler assegura també que sortirà "a guanyar" amb totes les seves forces. Tot i així, la representant espanyola admet que "seria feliç" quedant entre els deu primers.

La final del festival d'Eurovisió –a la qual Espanya participarà directament, sense passar per les semifinals– començarà aquest dissabte a les 21.00 a Bakú, la capital de l'Azerbaidjan, i es podrà veure en directe per La 1.

stats