Ràdio
Mèdia 27/11/2010

La SER demanda la COPE per "plagi del Carrusel"

La cadena dels bisbes respon que no permetrà que "emmordassin" els seus professionals

Auri Garcia
1 min
Paco González i Pepe Domingo Castaño

BarcelonaLa Cadena SER ha presentat una demanda contra la COPE per plagi del format del Carrusel Deportivo, i ha demanat la suspensió cautelar de l'emissió de Tiempo de juego. La demanda també cita els periodistes Paco González i Pepe Domingo Castaño, que fins la temporada passada presentaven Carrusel Deportivo, i que aquest estiu han fitxat per l'emissora dels bisbes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons l'opinió de la SER, el format del Carrusel Deportivo ha estat plagiat en dotze element, entre els quals hi ha les seccions "La Ronda informativa", "El Partido de la Jornada", "La Jugada con sabor" i el so que s'utilitza quan hi ha un gol. També es mencionen el binomi director-animador, la fusió entre informació i publicitat i els efectes de so accionats pel mateix director, segons informa l'agència EFE.

La Cadena COPE ha emès un comunicat de resposta en què qualifica la demanda de "inconsistent" i "insostenible" jurídicament. A més, assegura que no permetrà que "emmordassin" els seus professionals, i defensa que els formats radiofònics no són propietat de ningú.

stats