Mèdia 10/07/2012

Sara Carbonero i Iker Casillas s'enfronten als paparazzis

Una agència sueca compra les imatges de l'enfrontament en què la periodista de Telecinco i el futbolista s'encaren als fotògrafs a Boadilla del Monte

Ara
1 min
Una agència sueca mostra les instantànies de l'enfrontament

BarcelonaIker Casillas i Sara Carbonero han protagonitzat un enfrontament amb fotògrafs de la premsa rosa a Boadilla del Monte, Madrid. La parella pretenia esmorzar en un bar, però la presència d'aquests professionals va incomodar la parella.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'entrada del local hi havia fotògrafs que volien captar una de les primeres imatges de la vida quotidiana de la parella després de l'Eurocopa 2012, que Carbonero va haver d'abandonar precipitadament per la mort del seu avi.

La periodista de Telecinco va apropar-se a un dels professionals per prendre-li càmera i evitar que la fotografiés. Després d'un estira-i-arronsa, el seu nòvio, Iker Casillas, va anar a ajudar-la. Casillas es va posar entre ella i el fotògraf i la va defensar en l'enfrontament.

El resultat gràfic d'aquest incident ha estat publicat per 'Dagbladet.no', un mitjà noruec que ha aconseguit els drets de publicació de les instantànies, fetes per una agència espanyola que, al seu torn, les ha venut a una agència sueca, segons explica 'Vanitatis'.

Per evitar aquest tipus de situacions, la parella ha decidit portar la relació darrere els murs de La Finca, una urbanització de luxe blindada de Pozuelo de Alarcón. De fet, aquesta mateixa setmana la parella ha iniciat la feixuga mudança cap al seu nou niuet d'amor.

stats