Televisió
Mèdia 20/06/2012

TV3 emetrà ara el documental 'El futur era de tots', previst per al 15-M

Brauli Duart va dir que s'oferiria "quan s'ajustés a l'encàrrec", però els directors asseguren que no s'hi ha fet cap canvi perquè ningú ho ha demanat

Albert Castellví
1 min
ASSEMBLEA A LA PLAÇA 
 Desenes de persones participaven ahir, la vigília del primer aniversari del 15-M, en un debat a la plaça de Catalunya.

BarcelonaTV3 ha programat per dimecres vinent l'emissió del documental 'El futur era de tots', que s'oferirà dins de l'espai 'Sense ficció'. L'estrena d'aquest treball sobre la crisi de l'estat del benestar, dirigit per Carles Bosch i Josep Serra, estava prevista per al 16 de maig, l'endemà de l'aniversari del 15-M, però finalment es va endarrerir. En declaracions a l'ARA, Bosch assegura que li va fer "ràbia" que no s'emetés llavors, però alhora admet que està content que s'emeti ara íntegre. Segons ell, el treball ja estava acabat fa un mes i mig, i "en cap moment" li van demanar que en modifiqués res.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Això contrasta amb l'argument que el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, Brauli Duart, va esgrimir a la comissió de control al Parlament, en què va assegurar que el documental no s'havia emès perquè encara s'estava elaborant i no s'ajustava a l'encàrrec.

Podeu llegir l'article complet a l'Ara Premium.

stats