Televisió
Mèdia 01/02/2012

TV3 farà una marató contra la pobresa

La televisió i el Govern han acordat tirar endavant un projecte en col·laboració amb les entitats socials. Dijous se'n coneixeran els detalls

Efe
1 min

BarcelonaEl Govern i TV3 preparen una marató televisiva, que se celebrarà probablement durant el mes de maig, per recaptar fons destinats a projectes de lluita contra la pobresa i l'exclusió social. TVC ha convocat per aquest dijous una roda de premsa en què explicarà els detalls d'aquest "nou projecte social i solidari", la idea del qual ja va ser avançada pel president de la Generalitat, Artur Mas, a l'octubre, durant la commemoració del Dia Internacional per a l'Eradicació de la Pobresa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'objectiu del programa, que podria tenir unes característiques similars a les de La Marató que té lloc cada Nadal, és "fer un pas endavant per mobilitzar la ciutadania i donar suport a projecte que generin ajuda per a qui més ho necessita", segons avança TV3.

Paral·lelament, el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, ha convocat les entitats socials per explicar-los els detalls de la marató.

stats