Televisió
Mèdia 25/06/2012

TV3 és la tercera televisió més responsable de l'Estat

Antena 3 encapçala el rànquing elaborat per la fundació Compromiso Empresarial a partir d'aspectes com els continguts, la transparència o la protecció a la infància

Ara
1 min

BarcelonaAntena 3 és la televisió més responsable d'Espanya, seguida de TVE i TV3. Ho assenyala l'estudi 'Esporas de helechos y elefantes', elaborat per la fundació Compromiso Empresarial, que ha estudiat el grau de responsabilitat de les cadenes a partir de l'anàlisi de 32 aspectes concrets relacionats amb els continguts, la transparència, la publicitat i la protecció a la infància i l'adolescència. Sobre aquest total de 32 punts, Antena 3 n'obté 25, TVE en suma 21 i TV3 n'aconsegueix 17. A la part baixa hi apareixen Canal 9 amb només tres punts, La Sexta amb dos i Telemadrid amb un.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La televisió pública catalana –igual que l'estatal– aprova en tots els camps relacionats amb els continguts i la qualitat de la informació –veracitat, llibertat d'expressió, independència–, però en canvi falla en l'apartat de transparència i responsabilitat corporativa. Així, l'estudi assenyala l'absència d'un organisme encarregat de vetllar per aquest punt i la falta de compromisos relacionats amb la responsabilitat corporativa. Valora, això sí, l'existència d'un codi de conducta per als treballadors.

stats