Televisió
Mèdia 05/10/2011

Telecinco canvia els guionistes de 'Cheers' per intentar salvar la sèrie

El rodatge del 'remake' s'ha aturat momentàniament, i l'emissió de nous capítols també es podria endarrerir

Ara
1 min
L'adaptació de Telecinco de Cheers té com a protagonista Antonio Resines en el paper del psiquiatre Frasier Crane.

BarcelonaEl remake de Cheers no funciona. Telecinco va estrenar la seva pròpia versió de la sèrie dels 80 a principis de setembre, però els resultats no han estat ni de bon tros els esperats: el 16,6% de share del debut ha estat la xifra més alta aconseguida fins ara, i l'últim episodi, emès diumenge, es va quedar amb un 8,8% de quota. Davant d'aquest descens en el nombre d'espectadors, la cadena ha decidit prendre mesures dràstiques i, segons informen algunes webs, com Objetivo TV o El confidencial digital, ha exigit un canvi de guionistes, no ha renovat el contracte del director i ha aturat els rodatges mentre es revisen algunes seqüències de capítols que encara no s'han emès, per intentar millorar-los.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot plegat podria comportar un endarreriment en l'emissió dels propers episodis o, fins i tot, una desaparició temporal de la sèrie de la graella, amb l'esperança que més endavant funcioni millor. El que sembla clar, però, és que Telecinco no augmentarà el pressupost dedicat a la sèrie, que mantindrà la confiança en l'equip d'actors.

Curiosament, Cheers havia estat objecte d'una aposta entre un dels seus protagonistes, Antonio Resines, i el conseller delegat de Mediaset, Paolo Vasile. L'actor estava convençut que l'estrena superaria el 20% de quota, i Vasile es va comprometre a pagar una festa per a l'equip si ho aconseguien.

stats