Televisió
Mèdia 22/05/2012

El final de 'House' (per als qui no el volen saber)

La sèrie s'ha acomiadat aquesta matinada després de vuit anys d'èxits

Ara
1 min
Hugh Laurie protagonitza 'House'

BarcelonaHugh Laurie ja ha deixat de ser el doctor House. La sèrie que protagonitzava s'ha acabat aquesta matinada amb un capítol que s'ha pogut veure a Espanya a través de la cadena Fox, que l'ha emès de forma pràcticament simultània amb els Estats Units, tot i que amb alguns minuts de retard per tenir temps de subtitular-la d'urgència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La principal incògnita d'aquest últim capítol era si el doctor i el seu gran amic Wilson, malalt de càncer, sobreviurien o no. Els que vulguin descobrir el desenllaç de la situació, el trobaran aquí.

Abans de l'últim capítol, la Fox ha emès als Estats Units una retrospectiva d'una hora que ha recordat els millors moments de la sèrie i ha retratat els seus personatges principals, a més de recollir alguns vídeos d'homenatge enviats per fans de la sèrie. El seu creador, David Shore, ha recordat com va crear els personatges de House i Wilson inspirant-se en Sherlock Holmes i Watson, i l'actor Hugh Laurie ha reconegut que el personatge de House s'ha convertit en una part "inoblidable" de la seva vida.

Per als que no han matinat o vulguin tornar a gaudir dels últims minuts de 'House', la Fox tornarà a emetre el darrer capítol aquesta nit (23.15) en versió original subtitulada. A més, des d'aquest dilluns Cuatro recupera les tres últimes temporades de la sèrie, cada tarda a les 15.45.

stats