La Marató de TV3
Mèdia 14/12/2011

Teràpia de Shock, els Catarres i Sergio Dalma amb l'Escolania de Montserrat actuaran a 'La Marató'

La gran demanda del disc farà que se n'editin 10.000 unitats més. Ja hi ha previstes més de 1.600 activitats arreu de Catalunya

Albert Castellví
2 min
Espartac Peran, Mònica Terribas, Xavi Coral i Xavi Abad han presentat 'La Marató'

BarcelonaTV3 celebra diumenge la vintena edició de La Marató, que comptarà amb una quinzena d'actuacions repartides al llarg de les 15 hores que, aproximadament, durarà l'emissió, des de les 10.00 i fins passada la 1.00 de la matinada. Molts dels artistes que van participar al disc de La Marató, com Teràpia de Shock, Sílvia Pérez Cruz o Andrea Motis & Joan Chamorro Group passaran diumenge pels estudis de TV3, igual que Sergio Dalma, que actuarà acompanyat de l'Escolania de Montserrat. A més, altres cantants que no van participar al disc, com els Catarres o Manolo García –que actuarà en català–, també hi seran presents.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot plegat es completarà la presència de la banda Always, que posarà la banda sonora al llarg de tot el programa, i altres espectacles, com l'actuació del grup de hip-hop Brodas, el mag Mr. Snow o els actors de tres dels musicals que es representen actualment a Barcelona, Els miserables, Cop de Rock i Forever King of Pop, que tancaran la festa.

Com és habitual, La Marató d'aquest any comptarà amb la col·laboració d'un bon grapat de cares conegudes de TV3 i de Catalunya Ràdio, que acompanyaran Xavi Coral i Espartac Peran, els responsables de presentar el programa al costat de les titelles Marc i Lia, que ja hi van aparèixer l'any passat. Entre altres, hi seran les presentadores d'Els matins, Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero, o els actors de Polseres vermelles, La Riera i Pop ràpid. A més, l'emissora pública estarà pendent del desenvolupament de la jornada tant a TV3 com a la resta de Catalunya durant tot el dia.

Les activitats populars són un dels grans puntals de La Marató, i fins aquest dimecres n'hi havia, segons el director del programa, Xavi Abad, 1.620 de previstes, moltes més que les 1.300 que es van organitzar l'any passat. Una altra xifra destacable són els 150.000 discos que es van vendre el passat diumenge amb els diaris catalans. Es van esgotar les existències, i a petició popular s'ha optat per editar-ne 10.000 unitats més.

Es diners recaptats en La Marató d'aquest any es dedicaran a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Els responsables del programa, però, asseguren que no els preocupa superar el rècord de l'any passat –8.735.103 euros–. "No passa res si un any no se supera, seria un error fixar-se en això. Cada euro que arribi al marcador serà valorat per tot el que significa", ha assegurat la directora de TV3, Mònica Terribas, que ha recordat que aquest any serà "molt especial" per la situació econòmica que creua el país.

stats