ARA
Mèdia 03/02/2011

La batalla al Caire, portada de l'ARA

La visita que Merkel farà a Zapatero és l'altre tema destacat de la primera pàgina

Redacció
1 min
portada 3f

BarcelonaLa revolta d'Egipte segueix centrant l'atenció arreu del món i aquest dimecres és el tema central de la portada de l'ARA. Una gran fotografia de la batalla campal que es va produir ahir a la capital egípcia il·lustra la primera plana sota el titular “Joc brut de Mubàrak”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda del tema principal, la visita d'Angela Merkel a Espanya ocupa el segon tema de la portada amb el titular “Zapatero treu pit”, tot precisant que el mandatari espanyol vol exhibir pactes i retallades davant la cancellera alemanya. “La final de la Copa amb més morbo”, en referència al Barça-Madrid que es jugarà el 20 d'abril, i que l'edat legal per casar-se podria passar dels 14 als 16 anys.

Els articles de l'escriptor Bernardo Atxaga, del catedràtic d'economia de la UB Germà Bel, i del biòleg i director de Mètode Martí Domínguez són els destacats a la portada de l'ARA d'aquest dimecres.

A més, a la portada es recorda que diumenge, 6 de febrer, amb l'ARA es podrà aconseguir el nou disc de Raimon en exclusiva per als nostres lectors.

stats