ARA
Mèdia 18/02/2011

L'apagada de TV3 al País Valencià, a la portada de l'ARA

La desconnexió dels repetidors d'ACPV per a les emissions de Televisió de Catalunya és el principal tema de la portada d'aquest divendres. També oferim les primeres declaracions del nou 'ambaixador' català a Brussel·les: "Jo no faria batalla pel català a Europa"

Redacció
1 min
portada 18 febrer

BarcelonaUna tele sense imatges sobre un fons negre: és l'apagada de TV3 al País Valencià, provocada per les multes imposades pel govern de Francisco Camps. Acció Cultural del País Valencià, que ja deu una multa de 600.000 euros que ha de pagar en un mes, ha decidit aquest dijous a la nit desconnectar els repetidors, ja que una nova llei de Camps els hauria comportat més sancions: una de 30.000 cada setmana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'altre tema destacat de la portada és l'entrevista a Juan Prat, el diplomàtic que va fer d'ambaixador d'Aznar davant de l'OTAN i que ara serà el representant de la Generalitat a Brussel·les. "Jo no faria batalla pel català a Europa", ha defensat a l'ARA.

La portada també destaca el nou disc del grup Manel, que surt a la venda el 15 de març, l'elecció de Josep Piqué com a president del Cercle d'Economia i el rècord de Bèlgica de país sense govern.

Pel que fa als articles d'opinió, destaquen els d'Ernest Folch, Salem Zenia –escriptor algerià refugiat a Barcelona– i Sebastià Alzamora.

stats