Recull de premsa
Mèdia 27/01/2012

'El Periódico' revela que “La Generalitat deixarà d'invertir en Spanair”

La primera trobada bilateral entre el president espanyol, Mariano Rajoy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel, encapçala bona part de les portades d'aquest divendres

Ara
1 min
El Periódico, 27 de desembre

BarcelonaEl Periódico revela que "La Generalitat deixarà d'invertir en SpanairEl Periódico", una decisió que s'hauria pres arran de la negativa de Qatar Airways d'adquirir la companyia catalana. Segons ha pogut saber el diari, que cita fonts pròximes al procés, l'executiu català informarà de la decisió el president de l'aerolínia, Ferran Soriano, aquest matí. D'aquesta manera, la Generalitat no efectuarà el pagament de 5 milions d'euros previst per a aquest dilluns, una mesura en la línia de no danyar més les arques de l'administració catalana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La majoria de portades situen el focus d'atenció en la primera trobada bilateral entre el president espanyol, Mariano Rajoy, i la cancellera alemanya, Angela Merkel. La Vanguardia titula: "Compromís de Rajoy i Merkel amb les reformes". La Razón mostra una imatge de Merkel i Rajoy afagats de la mà i diu: "Aliança de futur". Amb la mateixa imatge de fons, Público estampa el titular: "Rajoy passa l'examen de Merkel". L'Abc assenyala: "Rajoy garanteix que Espanya complirà". Per contra, El Punt Avui sentencia: "Rajoy s'arronsa".

L'ARA opta per les xifres d'atur avançades dijous pel ministre Montoro i diu: "5,4 milions d'aturats".

El Periódico publica una enquesta del Gesop que revela: "Mas aprova, el Govern suspèn".

El Mundo destapa: "Un constructor, testaferro de Blanco segons una gravació".

Público assenyala: "El PP reivindica Camps però no li retorna el càrrec".

El País es decanta per: "Els verificadors demanen als etarres que no portin pistoles".

stats