recull de portades
Mèdia 10/11/2011

“El quart món a casa”, a la portada de 'La Vanguardia'

Alguns diaris catalans dediquen la imatge de portada a persones que dormen al carrer a Barcelona. El nombre de sensesostre ha augmentat considerablement els darrers mesos. La crisi al govern italià i als mercats europeus en general encapçala les portades d'aquest dijous

Ara
1 min
La Vanguardia, 10 de novembre

BarcelonaLes imatges amb persones dormint als carrers de Barcelona protagonitzen les portades catalanes d'aquest dijous. La Vanguardia ho resumeix amb el titular “El quart món a casa”, mentre El Periódico entrevista un testimoni que havia sigut indigent i destaca la frase “Jo dormia en aquest banc”. El Punt Avui també hi dedica la fotografia de portada, en la qual es veuen un conjunt de persones dormint al mig del carrer. Un estudi realitzat per 750 voluntaris que han pentinat els carrers de Barcelona indica que la xifra de sensesostre ha augmentat considerablement els darrers mesos.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La crisi al govern italià i als mercats europeus en general encapçala les portades d'aquest dijous. El Periódico diu “Itàlia, escapçada, queda a mercè dels mercats”, La Vanguardia subratlla “Itàlia, en barrina”, l'ARA parla d'”Euro incendi” i El Punt Avui sentencia “La dècada perduda”. A la premsa espanyola, Público destaca “Els mercats rematen Berlusconi”, l'Abc rebla “Itàlia acosta Europa a l'abisme” i El País opta per “Merkel i Sarkozy redissenyen l'eurozona”. El Mundo enfoca el tema en clau de proximitat i diu “La desconfiança en Berlusconi enfonsa Itàlia i castiga Espanya”.

Els titulars de campanya també ocupen un lloc destacat a les portades. La Razón hi dedica l'obertura i diu “Rajoy apujarà les pensions en relació a l'IP el 2012”, un titular que també recullen l'Abc, El Mundo i, des d'un punt de vista més escèptic, l'ARA.

stats