Barça
Mèdia 12/05/2011

Els del Barça, “Els que més lliguen”, a la portada d''El Punt'

El Barça s'ha fet amb el 21è títol de Lliga, la 3a consecutiva. La premsa catalana omple les portades d'avui celebrant el triomf de l'equip blaugrana

Redacció
1 min
El Punt, 12 de maig

BarcelonaEl Barça va empatar ahir contra el Llevant, però el resultat va ser suficient per ser matemàticament els campions de la Lliga a dues jornades del final. El Barça ja en té una altra. Tres lligues de tres en l'era Guardiola. Avui tota la premsa catalana, tant l'esportiva com la d'informació general, omple les seves portades amb imatges i titulars sobre el triomf de l'equip blaugrana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El Punt són els més originals i diuen “Els que més lliguen”. L'Avui titula “La lliga dels millors”, l'ARA diu “Gràcies” i La Vanguardia i El Periódico, “Tres lligues de tres”. Aquest últim dedica una portada i contraportada especials al triomf de l'equip blaugrana i hi veiem tres imatges, cadascuna corresponent a un dels darrers tres títols de Lliga aconseguits.

A la premsa esportiva, tant l'Sport com El Mundo Deportivo no es compliquen i diuen un simple però clar “Campions!”. El Marca reparteix el protagonisme entre l'equip blaugrana i el Reial Madrid i diu “El dia dels Campions”, i afegeix que mentre el Barça conquereix la tercera Lliga el Madrid ofereix la Copa del Rei als seus aficionats. L'As segueix una estratègia similar i diu “Contraprogramació”, i afegeix que el Madrid passeja la Copa el dia que el Barça canta la victòria.

stats