Crònica 05/05/2011

Albiol insisteix en el to xenòfob a la campanya

Oriol March
1 min
Albiol insisteix en el to xenòfob a la campanya

Barcelona.Inseguretat, delinqüència, immigració descontrolada i il·legal, frau en les ajudes socials, incivisme. I, davant d'aquest apocalipsi, apareix Xavier Garcia Albiol, l'únic candidat que diu "el que molts pensen". Així va presentar ahir la seva campanya el cap de llista del PP a Badalona, que des de fa anys insisteix en aquest discurs en què que sovint s'instal·la la xenofòbia.

Convençut que serà alcalde -"hi ha gent que no vota mai i gent d'ICV que m'ha explicitat el seu suport"- gràcies a la seva promesa de "mà dura", Garcia Albiol ja té els plans fets per quan arribi al càrrec. El seu objectiu principal és convertir-se en una espècie de xèrif de Badalona: "No vull que la gent es pensi que a la ciutat s'hi val tot, per això augmentaré la pressió policial i vetaré les ajudes socials a les persones en situació irregular". Ara bé: el candidat no disposa, com va admetre, de les dades corresponents a aquest suposat frau. "L'Ajuntament no ens les dóna, però les dades que recollim ens confirmen que sí que existeixen irregularitats", va assegurar.

"Que s'ho pensin dues vegades"

Tot plegat, va advertir Garcia Albiol, va orientat amb l'objectiu que els immigrants "s'ho pensin dues vegades" abans de venir a Badalona. I les dades dels que s'hi instal·lin sense targeta de residència, el candidat les enviarà cada tres mesos a la delegació del govern.

La direcció del PP dóna ple suport al discurs de Garcia Albiol. Només cal veure qui tanca la seva llista al consistori: Jordi Cornet, el secretari general de la formació.

stats