IMMOBILIARI
Crònica 07/12/2011

BMB negocia gestionar quatre edificis al centre de Barcelona

Toni Garganté
1 min
BMB negocia gestionar quatre edificis al centre de Barcelona

BARCELONA.El sector immobiliari torna a moure's a Barcelona. A poc a poc i amb molta prudència sorgeixen projectes. Aquest és el cas de BMB Investment Management (BMB), una empresa que es dedica a la gestió patrimonialista d'edificis residencials, és a dir, compra un immoble per a tercers, el remodela i es concentra en el seu manteniment a llarg termini, incloent-hi el cobrament dels lloguers.

"Defugim l'especulació, amb una voluntat de rotació dels actius en un termini d'entre 18 i 24 mesos", va assegurar el fundador i director general de BMB, Josep Borrell. L'empresa va començar la seva activitat el 2006 a Berlín, on ja gestiona tres fons per valor de 250 milions d'euros, i just ara en vol crear un de nou amb 25 milions més, que llançarà el primer trimestre del 2012. "Considerem que la situació de Barcelona és bastant semblant a la que hi havia a la capital alemanya fa uns cinc anys", afirma Borrell.

Recorregut

"Creiem que ara hi ha recorregut de preus a l'alça. Ens considerem una botiga que busca inversors que vulguin destinar part dels seus diners a un fons que forma un patrimoni que es nodreix d'unes rendes raonables", va destacar Borrell. Per desenvolupar el negoci a Barcelona, BMB ha incorporat Carlos Borés, que va ser director general a Catalunya de les consultores internacionals BNP Paribas i DTZ Ibèrica.

Borés va explicar que l'objectiu a curt termini passa per "trobar tres o quatre oportunitats molt clares al centre de la capital catalana, a l'Eixample o Sant Gervasi, per exemple. De moment, no pensem a formar un fons per invertir a Barcelona, creiem que encara és massa prematur".

stats