CONGRÉS SOBRE RENOVABLES
Crònica 08/04/2011

Barcelona discutirà les llums i ombres de l'energia neta

Redacció
1 min

Barcelona.Els dies 15 i 16 de juny Barcelona serà el centre de debat mundial sobre energies netes. La capital catalana pren el relleu de Lisboa per acollir el Global Clean Energy Forum, un congrés de discussió d'alt nivell que abordarà les potencialitats de les energies renovables sense obviar tot el que encara li queda al sector per recórrer.

El Global Clean Energy Forum està organitzat per l' International Herald Tribune i comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona i de l'ARA. Entre els participants hi destaca el príncep Albert de Mònaco, el president i conseller delegat d'Acciona, José Manuel Entrecanales, i alguns dels principals directius de les elèctriques europees. Pel que fa als temes previstos, en el fòrum es preguntarà, entre altres coses, si els objectius de reducció d'emissions són assolibles.

En el congrés s'intentarà donar resposta a si el sector és viable sense l'existència de subvencions, o a si els biofuels seran capaços d'assolir les potencialitats que prometen. El debat nuclear -tan present últimament després del desastre de Fukushima- també serà present al fòrum de les energies netes.

stats