CRISI NUEVA RUMASA
Crònica 09/08/2011

Cacaolat es vendrà per un mínim de 20 milions

Ramón Castro
1 min
Cacaolat es quedarà finalment a Barcelona.

Barcelona.Ahir el jutjat mercantil número 6 de Madrid va autoritzar Clesa a vendre el 95% de les accions que posseeix de Cacaolat per un preu mínim de 20 milions d'euros. El procediment permetrà que Cacaolat es quedi a Barcelona i que s'acceleri el seu procés de compra, tal com demanaven administracions com la Generalitat, segons informa Efe.

En l'acte judicial també s'exigeix que les ofertes dels compradors continguin un compromís de continuïtat de l'activitat industrial de la planta productiva durant, almenys, cinc anys, alhora que estipula que s'haurà de mantenir el projecte empresarial a desenvolupar per Cacaolat durant aquest període a Catalunya i a l'Aragó.

El jutge instructor del cas, Francisco Javier Vaquer, va acceptar la sol·licitud plantejada el 29 de juliol pels administradors de Clesa, amb l'objectiu d'aconseguir liquiditat per poder pagar els deutes de Nueva Rumasa, l'empresa a la qual pertany Clesa i que està en concurs de creditors.

En l'actualitat, hi ha quatre grups interessats a comprar Cacaolat, que són Vichy Catalán, el fons Victory Corporate, la Corporación Asturiana Peña Santa i la firma Roures Reengieneering. Totes quatre empreses hauran de notificar la seva intenció de compra abans del 16 d'agost i podran presentar les ofertes fins al 5 de setembre.

stats