Crònica 04/11/2011

Coscubiela vol traslladar la indignació a les urnes

Auri Garcia Morera
1 min
Coscubiela, ahir, durant l'acte que va donar el tret de sortida de la seva campanya.

El Prat de Llobregat.El candidat d'ICV-EUiA a les eleccions espanyoles, Joan Coscubiela, va fer ahir una crida perquè els que "parlen davant els ambulatoris, les escoles i el carrer traslladin la seva indignació a les urnes", en l'acte d'inici de campanya al Prat de Llobregat, principal bastió municipal de la coalició. A més d'adreçar-se als indignats, Coscubiela va centrar-se en els votants socialistes decebuts amb Zapatero, a qui va animar a no quedar-se casa i fer sentir la seva veu el 20-N.

El candidat ecosocialista va plantejar la cita com un referèndum sobre les retallades del PSOE a l'Estat i també de CiU a Catalunya, i va recordar que existeix "un altre camí per sortir de la crisi, una alternativa". Tot seguit, es va reivindicar com a única alternativa denunciant que CiU, PP i socialistes "no són el mateix, però massa cops la ciutadania ha vist com han votat el mateix".

El secretari general dels ecosocialistes, Joan Herrera, va afegir que el debat no és només entre esquerra i dreta, "sinó entre democràcia i mercats", i va advertir que "el debat no és entre el que es plega als mercats en un minut, Rajoy, o el que triga més, el PSOE".

stats