Crònica 23/04/2012

La Cursa dels Bombers bat rècords amb més de 24.000 corredors

La catorzena edició de la Cursa dels Bombers de Barcelona va omplir el centre de la ciutat amb més de 24.000 corredors.

BARCELONALa catorzena edició de la Cursa dels Bombers de Barcelona va omplir ahir el centre de la capital catalana amb una xifra rècord de corredors: més de 24.000. El lleidatà d'origen marroquí Ayad Lamdassem va revalidar la victòria del 2011 amb un temps de 28 minuts i 54 segons, arribant amb un gran avantatge respecte al segon classificat, l'igualadí Roger Roca, campió de Catalunya de mitja marató. En categoria femenina, la vencedora va ser Judit Pla amb un temps de 32 minuts i 43 segons. La prova, de 10 quilòmetres, va recórrer el Paral·lel, part de la Gran Via, la ronda Sant Pere i la Via Laietana. Per segon any consecutiu, la cursa no va comptar amb atletes africans, ja que està exclosa del calendari de la Federació Espanyola d'Atletisme.