Publicitat
Publicitat

Dens com la llet condensada, un gust com el de 10 rovells d'ou

"Tasta-ho, et rebaixarà el dolor de les agulletes", em diu Joan Cunill quan ja fa mitja hora que fem l'entrevista. El dia anterior havia jugat a futbol i tenia el cos adolorit de cap a peus. La primera reacció davant la dosi de l'elixir d'ou és de rebuig: una xeringa que regalima una matèria viscosa de color groc no convida al tast com sí que ho faria un plat de gambes a la planxa.

Però, i per què no? La gamba tampoc és un animal estèticament agradable. I si és cert que em redueix el dolor de les agulletes? Cunill s'ho menja davant meu i Garriga em fa cinc cèntims de les celebritats que s'ho prenen. Jo no puc ser menys: m'ho fico a la boca d'un cop. El primer que sobta és la seva densitat, com de llet condensada. Em recomanen que m'ho empassi a poc a poc. A mesura que ho remenes a la boca, el paladar rep la sensació d'estar processant 10 rovells d'ou d'una tongada.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT