Crònica 22/05/2011

Guia per seguir la jornada electoral

1 min
Guia per seguir la jornada electoral

09.00

Obren els col·legis electorals

Comença la jornada electoral. A dos quarts de deu la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, compareixerà al Palau de la Generalitat per fer balanç de l'obertura dels col·legis electorals. 14.45

Primeres dades de participació

Entre tres quarts de tres i les tres es faran públiques les primeres dades de participació fins a les 14 h. Tant es donarà percentatge global de Catalunya com de cada comarca.

18.45

A dues hores de tancar

Cap a aquesta hora es donaran a conèixer les dades de participació recollides fins a les sis de la tarda. 20.00

Tancament dels col·legis

A les vuit tancaran els col·legis electorals i TV3 farà públic el sondeig a peu d'urna. Comencen els programes de ràdio i televisió per fer seguiment de l'escrutini, en els quals s'inclouen debats i anàlisis dels resultats de la mà d'experts. Ortega tornarà a comparèixer pels volts de les 20.30 h per fer el balanç del funcionament de la jornada de votació.

23.00

Resultats finals

Ortega donarà a les 22.30 els primers resultats amb vot escrutat tant a Catalunya com a l'Aran, a més d'una projecció de la composició dels consells comarcals. Tot i això, les dades totals i definitives les donarà la vicepresidenta al voltant de les onze de la nit, hora en què compareixerà per última vegada.

stats