ELECCIONS MUNICIPALS I AUTONÒMIQUES
Crònica 04/04/2011

Hereu recorda que a Zapatero encara li queda un any de feina

L'alcalde de Barcelona no vol que l'anunci de retirada de Zapatero influeixi en les assignatures pendents que té l'Estat. És per això que ahir li va recordar que encara li queda un any de legislatura

Carles Arbolí
2 min
Un Hereu exultant va presentar ahir la candidatura del PSC  a les eleccions municipals en un acte al Media-TIC del 22@.

BARCELONA.L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, es va desfer en elogis cap a la figura del president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, però no vol que els agraïments amaguin la realitat, que no és altra que encara té un any de feina i projectes pendents amb la capital catalana. Hereu pensa que aquest tram final de legislatura ha de ser aprofitat pel que fa al terreny econòmic per continuar amb nous projectes.

Durant l'acte de presentació de la seva candidatura a les pròximes eleccions municipals, Hereu va dir que Barcelona valora el que s'ha dut a terme gràcies al govern estatal, des del nou aeroport, al projecte d'una nova estació a la Sagrera i la capitalitat mediterrània, però va advocar perquè l'any que queda "sigui profitós per a la nostra economia".

L'alcalde barceloní, que té totes les enquestes en contra a les municipals del 22 de maig, va assegurar, en referència a CiU, que a Catalunya existeixen corrents conservadors que mantenen que és indiferent el color polític que hi hagi a Madrid, però "aquests mateixos són els que després van allà a donar suport a governs tan amics de Barcelona com el de José Maria Aznar", va dir irònicament.

Hereu va insistir que quan ha calgut, ha escrit cartes obertes al president espanyol per reclamar-li que tirés endavant un projecte, com el de la Sagrera, i per dir-li que "Barcelona no serà mai moneda de canvi", mentre que altres "van donar carta blanca als governs de José María Aznar".

Per l'alcalde i candidat a la reelecció, a la capital catalana res no és casual, sinó que és "fruit del treball, l'ambició i la il·lusió dels barcelonins". "M'agrada aquesta ciutat -va concloure-, la que hem construït entre tots, i la vull seguir construint", va indicar. Amb el permís dels electors.

stats