DISPUTA PEL BAIX LLOBREGAT
Crònica 08/05/2011

ICV: "No deixarem que els llops [de CiU i PSC] vigilin les ovelles"

Josep Ferrer
2 min
Joan Herrera amb Ivan Arcas, alcalde de Molins, i Lluís Tejedor, alcalde del Prat, d'ICV-EUiA.

Molins de rei.Unes 150 ovelles , entre candidats, militants i simpatitzants d'ICV del Baix Llobregat, van participar ahir a Molins de Rei a la festa del Baix Llobregat de la formació ecosocialista. Ells seran els encarregats d'intentar convèncer els ciutadans, les altres ovelles, que la seva opció és la millor per preservar l'estat del benestar i evitar que els llops -PSC i CiU- se'l cruspeixin amb les retallades socials que ja estan aplicant.

"No podem deixar que els llops vigilin les ovelles", va deixar anar l'alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, al costat de l'alcalde del Prat de Llobregat, Lluís Tejedor i l'alcaldable de Sant Feliu de Llobregat, Jordi San José, els tres municipis metropolitans on ICV té més poder i on faran ara més incidència, en els dos primers per mantenir el poder i en el tercer per recuperar-lo. Iniciativa aspira a continuar sent "la segona força de la comarca i ser decisius en moltes altres ciutats per garantir les polítiques socials", va dir el president del Baix Llobregat d'ICV, Arnau Funes.

El secretari general de la formació, Joan Herrera, que ahir va trepitjar un feu, Molins de Rei, on els socialistes tenen posades moltes esperances d'aconseguir una alcaldia que només han tingut quatre anys, entre el 1987 i el 1991, i on presenten de número 3 Miguel Zaragoza, germà del capità José Zaragoza, va carregar durament contra els líders de CiU i el PSOE dient que "els ciutadans ja no es creuen el somriure de Mas i les bones paraules de Zapatero" per les retallades "que han perjudicat la vida de la gent".

Herrera va afirmar que Mas "té molta barra" per culpar constantment el tripartit dels mals que està patint Catalunya "quan ell i Zapatero van pactar les polítiques socials que tenim ara". Segons el parer del líder ecosocialista "CiU i PSOE són el govern dels que més tenen". Malgrat "la indignació de la gent", el líder ecosocialista va fer una crida a la participació perquè "amb el seu vot es pot fer molt", va etzibar, després d'una bona fideuada.

stats