500 NOUS LLOCS DE TREBALL A TORDERA
Crònica 18/02/2011

Inditex amplia la seva base logística a Catalunya

Elena Freixa
1 min
Tordera és seu central de tres de les principals marques.

Barcelona.El gegant tèxtil espanyol Inditex va anunciar ahir que ampliarà un 60% la capacitat del seu centre logístic a Tordera i incorporarà 500 treballadors a la plantilla entre aquest any i el 2015. Les instal·lacions catalanes, on treballen unes 950 persones, s'encarreguen de servir la xarxa actual de 1.700 botigues Massimo Dutti, Bershka i Oysho arreu del món. La seu central de les tres marques és també al mateix municipi.

El vicepresident i conseller delegat d'Inditex, Pablo Isla, va avançar ahir aquests plans durant una reunió amb el president de la Generalitat, Artur Mas, i amb altres representants del Govern.

L'empresa va xifrar en 190 milions d'euros la inversió necessària per dur a terme aquest projecte. El gruix d'aquest import s'invertirà entre el 2011 i el 2012.

Les obres d'ampliació a Tordera inclouran la construcció d'una nova sitja per emmagatzemar peces de roba penjades amb una tecnologia que la farà capdavantera a Europa. Des d'aquesta seu es fan els enviaments de totes les peces, es fabriquin on es fabriquin, a tota la xarxa comercial.

Les instal·lacions constitueixen un dels principals centres logístics de l'imperi d'Amancio Ortega. Inditex compta amb un altra plataforma de distribució a Catalunya, ubicada a Sallent, per abastar les botigues Stradivarius.

stats