SUCCESSOS
Crònica 16/11/2011

Investiguen la troballa de dos cadàvers a Lloret

Ara
1 min

GIRONAEls Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar si els dos cadàvers que un boletaire va trobar ahir en una zona boscosa de Lloret de Mar (Girona) són els d'una menor i el seu cunyat que van desaparèixer fa tres mesos. L'home i la nena, que mantenien una relació, van marxar a principis d'agost i, des d'aleshores, ningú els havia tornat a veure. La menor tenia 13 anys, i el noi, que treballava en una empresa del municipi, uns 25, i tots dos eren romanesos.

La família de la menor va denunciar el cas als Mossos d'Esquadra dos dies després de la desaparició. L'autòpsia, que es farà en les pròximes hores, haurà de confirmar-ne la identitat i la causa de la mort, tot i que la principal hipòtesi del cas és que es tracta d'un doble suïcidi.

El boletaire va trobar els dos cossos ahir al migdia, mentre caminava per una zona boscosa. Estaven penjats d'un arbre i en avançat estat de descomposició. Els Mossos encara no han pogut concretar els dies que feia que eren allà, però és probable que, en tractar-se d'una zona poc transitada, ja fes força temps.

stats