ELECCIONS ESPANYOLES
Crònica 12/11/2011

L'opinió dels analistes

1 min

Antoni Bassas

El millor ha estat...

Duran-Bosch-Coscubiela. El primer ha estat cerebral, el segon emotiu i el tercer clar, davant d'una Carme Chacón amoïnada i un Jorge Fernández Díaz que semblava còmode.

El debat...

De Saló. Ha estat per sota de les necessitats de Catalunya. Inarticulat en economia, amb més ganxo en qüestions nacionals i els candidats pendents del passat i còmodes entre ells, pensant poc en el votant.

Carme valls

El millor ha estat...

Chacón. La ministra ha expressat propostes. Ha parlat més de política que els altres, una línia que també ha seguit Coscubiela. La resta segurament ha estat massa centrada en retrets personals.

El debat...

Poc Federal. Ha versat massa sobre assumptes administratius i hi ha hagut massa conflictes personalitzats. No s'ha pogut aprofundir sobre el model federal estatal. Tot plegat potser no agrada al votant.

Ferran Requejo

El millor ha estat...

Duran-Bosch. Són els que han concretat més i s'han dirigit de manera més directa i explícita als electors frontera, aquells votants que dubten i poden arrabassar a d'altres partits.

El debat...

Rígid. Tot i que en teoria hi havia quatre blocs, els tres primers han estat força iguals i al quart temps ha tingut poca estona, no s'ha pogut parlar de temes molt importants com la sentència del TC.

stats