Crònica 19/10/2011

Mas i Blanco fan les paus i ho celebraran plegats

Finalment hi haurà foto d'Artur Mas i José Blanco celebrant plegats l'èxit del Corredor Mediterrani. Generalitat i Foment han fet les paus i aquest vespre ho escenificaran a la Cambra de Barcelona.

C.a.
1 min
Mas i Blanco fan les paus i ho celebraran plegats

BARCELONA.El portaveu del Govern, Francesc Homs, va exterioritzar ahir de manera molt gràfica l'elecció del Corredor Mediterrani com a eix prioritari: serà el "primer projecte" que s'escapa de la "història de l'Espanya radial". Homs va voler en tot moment defugir la polèmica amb el govern espanyol i amb el ministre de Foment, José Blanco, que va decidir de manera unilateral celebrar aquest vespre a Barcelona un acte de celebració amb la societat civil catalana. El portaveu del Govern va admetre que, malgrat que hi ha hagut "malestar", avui serà un moment per "mudar-se tots i celebrar-ho". Homs va subratllar que aquesta "lògica radial" i aquests intents de dibuixar el Corredor Mediterrani "de Madrid cap a Sevilla", xuclava Catalunya "cap a un centre que era buit" i que quan es confirmi la notícia els catalans estaran connectats "amb el món i amb Europa".

L'acte d'aquest vespre, que es farà a la seu de la Cambra de Comerç, comptarà amb la presència, a més de Mas i Blanco, dels consellers de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i d'Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena; el president de la representació de la Generalitat en la Comissió Mixta Estat-Generalitat, Josep Antoni Duran i Lleida; el secretari general de l'associació Ferrmed, Joan Amorós, i el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls.

stats